Digibordlessen paddenstoelen

Digibordlessen paddenstoelen

Op deze pagina vind je alle lessen van paddenstoelen. Als je een les wilt downloaden moet je op de spel klikken of op de link die boven het spel staat. Vervolgens kom je op de pagina terecht waar je de les kunt vinden. Vanuit deze pagina kun je de les downloaden.

Paddenstoelen

Hoe leven paddenstoelen, waar kom je ze tegen, hoe zien ze eruit. Met prachtige foto's en eenvoudige tekst krijg je allemaal informatie over paddenstoelen.

Help kabouter Doppie steeds 5 stippen te verven op de paddenstoel

In deze digibordles wil kabouter Doppie steeds 5 stippen verven op een paddenstoel. Helaas vergeet hij steeds wat stippen. De kinderen kijken hoeveel stippen erbij moeten en klikken vervolgens op het aantal stippen.

Paddenstoelen tellen 1 tot en met 5

In deze digibordles tellen de kinderen de paddenstoelen. Daarna klikken ze op het goede cijfer. In deze les tellen de kinderen tot en met 5.

Maak de reeks af

In deze les zie je een reeks van twee, drie of vier plaatjes van paddenstoelen. De kinderen kijken welke paddenstoel de volgende is

Breng de kabouter naar de goede paddenstoel

In deze digibordles brengen de kinderen de kabouter naar de goede paddenstoel. De paddenstoel heeft een huisnummer. Elk keer als de kinderen op de goede paddenstoel klikken, gaat er een deurbel en gaat de deur open en de kabouter gaat naar de paddenstoel toe.

Misschien zoek je:

DIGIBORDLESSEN OVER HERFST DIGIBORDLESSEN OVER PADDENSTOELEN DIGIBORDLESSEN OVER KABOUTERS DIGIBORDLESSEN OVER RITSELDANS EN NOTENTAART DIGIBORDLESSEN OVER SLAKKEN DIGIBORDLESSEN OVER SPINNEN DIGITALE PRENTENBOEKEN OVER HERFST LIEDJES HERFST LIEDJES KABOUTERS LIEDJES SPINNEN LIEDJES PADDENSTOELEN .