Digibordlessen kabouters

Digibordlessen kabouters

Op deze pagina vind je alle lessen over kabouters. Als je een les wilt downloaden moet je op de spel klikken of op de link die boven het spel staat. Vervolgens kom je op de pagina terecht waar je de les kunt vinden. Vanuit deze pagina kun je de les downloaden.

Kabouters: kies een leuk spel

Vier leuke spelletjes zitten in deze les. Spel 1: tel de kabouters van 1 tot en met 10, Spel 2: hinkelen met kabouters. Spel 3: breng de kabouters naar de goede paddenstoel. Spel 4: help kabouter Doppie om 5 stippen te verven.

Kabouters tellen van 1 tot en met 10

Lekker even tellen met allemaal kabouters. Er verschijnen steeds (bewegende) kabouters. Tel ze en klik op het goede antwoord.

Hinkelen met de kabouter

De kabouters gaan hinkelen. Op welk cijfer staat de kabouter? Zodra je op het goede cijfer klikt, gaat de kabouter naar het cijfer toe.

Paddenstoelen: help kabouter Doppie 5 stippen te verven.

 

In deze digibordles wil kabouter Doppie steeds 5 stippen verven op een paddenstoel. Helaas vergeet hij steeds wat stippen. De kinderen kijken hoeveel stippen erbij moeten en klikken vervolgens op het aantal stippen. Aanvullen tot 5.

Paddenstoelen: breng de kabouters naar de goede paddenstoel

In deze digibordles brengen de kinderen de kabouter naar de goede paddenstoel. De paddenstoel heeft een huisnummer. Elk keer als de kinderen op de goede paddenstoel klikken, gaat er een deurbel en gaat de deur open en de kabouter gaat naar de paddenstoel toe.

Misschien zoek je:

DIGIBORDLESSEN OVER HERFST DIGIBORDLESSEN OVER PADDENSTOELEN DIGIBORDLESSEN OVER KABOUTERS DIGIBORDLESSEN OVER RITSELDANS EN NOTENTAART DIGIBORDLESSEN OVER SLAKKEN DIGIBORDLESSEN OVER SPINNEN DIGITALE PRENTENBOEKEN OVER HERFST LIEDJES HERFST LIEDJES KABOUTERS LIEDJES SPINNEN LIEDJES PADDENSTOELEN .