Digibordlessen wegen

Steunen jullie ons ook met 10 euro?  Elke euro telt. De digibordlessen zijn gratis, een donatie zou geweldig zijn.

 

 

Op deze pagina vind je alle digibordlessen die horen bij het Kikker in de kou. Als je een les wilt downloaden moet je op de spel klikken of op de link die boven het spel staat. Vervolgens kom je op de pagina terecht waar je de les kunt vinden. Vanuit deze pagina kun je pas de les downloaden.

 

Op deze pagina vind je alle digibordlessen over wegen. Als je een les wilt downloaden moet je op de spel klikken of op de link die boven het spel staat. Vervolgens kom je op de pagina terecht waar je de les kunt vinden. Vanuit deze pagina kun je pas de les downloaden.

PINGUINS WEGEN 5

In deze digibordles wordt er gevraagd hoe zwaar de pinguins zijn, wie er het zwaarst of het lichtst is. De pinguins wegen tot 10 kilo.

PINGUINS WEGEN 4

In deze digibordles staan er steeds twee verschillende voorwerpen op de weegschaal. Wat is lichter of wat is zwaarder wordt er gevraagd.

PINGUINS WEGEN 3

In deze digibordles kijken de kinderen wie er het zwaarst of het lichtst is.

PINGUINS WEGEN 4

In deze digibordles over wegen komen de volgende begrippen aan de orde: even zwaar, zwaarder dan of lichter dan. De kinderen vergelijken de onderste weegschaal met de bovenste weegschaal en luisteren naar de vraag welke even zwaar is, lichter is of zwaarder is dan de bovenste weegschaal.

PINGUINS WEGEN 1

Digibordles wegen. In deze digibordles staan de pinguins op een personenweegschaal. Hoeveel wegen de pinguins en wie is het zwaarst of het lichtst.

 

MISSCHIEN ZOEK JE:

DIGIBORDLESSEN PINGUINS DIGIBORDLESSEN WEGEN