Thema 9

Thema 9

 

Thema 9 is een pakket met heel veel spelletjes om te gebruiken bij het leren lezen. De spelletjes kunnen gebruikt worden in een leescircuit, bij de inloop of bijvoorbeeld in leestassen.

In het pakket zitten heel veel verschillende oefeningen om spelenderwijs met lezen bezig te zijn.

Dit pakket kun je aanschaffen voor 6 euro.  Actie: Mocht je alle 12 thema's willen dan komt het bedrag op 60 euro. Dat is 5 euro per pakket. Wil je dit thema bestellen, ga dan naar de nieuwe website: http://wegvanonderwijs.nl/thema/

 

rwijs.nl/thema/

                

Er zijn nog meer pakketten:

 

 

Pakket tweetekenklanken

Pakket b,d en p

 

Thema winter

Thema lente/pasen

Thema piraten

 

Thema 1 Goed te gebruiken bij de methode van Lijn 3

Thema 2

Thema 3

Thema 4

Thema 5

Thema 6

Thema 7

Thema 8

Thema 9

Thema 10

Thema 11

Thema 12

 

Spellenpakket start Goed te gebruiken bij de methode Veilig Leren Lezen kim

Spellenpakket 1

Spellenpakket 2

Spellenpakket 3

Spellenpakket 4

Spellenpakket 5

Spellenpakket 6               

 

Enkele reacties:

 

Bedankt voor je snelle reactie.

Compliment voor al je werk!!!!!

Nu kan ik aan de slag met leuke dingen voor mijn zoon.

Hij heeft duidelijk dyslexie. Daarom zoek ik leuke dingen om te oefenen. Van de rijtjes die de juf meegeeft hij alleen maar stress!!!!

Gelukkig heb ik ze gevonden.

Ga vooral zo door met het ontwikkelen van leuke dingen.

 

Dikke merci voor je super knap werk en om dit te willen delen.Nog veel plezier met alles wat je onderneemt!!!

Het materiaal is prima bruikbaar.Vooral ook coöperatief inzetbaar. Super. Kijk zeker naar meer materiaal van je. Dank alvast ook namens mijn groep ( ze zijn verzot op de happertjes onder andere)

Ik heb het materiaal bekeken, het ziet er supergoed uit zeg, echt fantastisch. Ik ga het heel veel gebruiken, ook super voor mijn NT2 leerlingen in het SBO!

Bedankt voor het snelle opsturen. Maandagochtend lekker spelen in groep met met woorden en letters! 

Wat zien die leesopdrachten er allemaal gaaf uit! Ik heb zin om ermee aan de slag te gaan. 

Ik ben leerkracht van het eerste leerjaar (groep 3). Je hebt super mooi en bruikbaar materiaal gemaakt, graag had ik ze allemaal aangekocht.

Ben met wat groep drie kinderen bezig binnen mijn praktijk en dit is een welkome aanvulling.

 

Graag zou ik de pakketten van de thema's  1 t/m 12, het pakket b-d-p, het pakket tweetekenklanken, de pakketten van de thema's winter, lente/pasen en piraten willen kopen. Het ziet er hartstikke mooi uit en voor mijn leerlingen op het SBO is het een aangename wijze van oefenen.

De thema's die je gemaakt hebt, zien er super uit. Ik ben er zeker van dat mijn leerlingen er heel graag mee gaan werken en zo veel meer leeskansen zullen krijgen waardoor het lezen sneller vooruit zal gaan en leuker zal worden. Ik had dan ook graag de 12 pakketten in één keer besteld met de actie voor 60 euro. Ook had ik graag de pakketten winter, piraten en lente/pasen besteld. 

Even voorstellen: mijn naam is Hanneke en ik woon met mijn man en drie kinderen in Lima, Peru. Ik was op zoek naar een leuke manier om mijn kinderen (Nederlands) te leren lezen en kwam toen via Pinterest je materialen tegen. Precies wat ik zocht! Ik wil graag de 11 pakketten voor €55,- kopen. 

 

Ik kwam op uw leerpakketten uit in mijn zoektocht naar bijspijker hulpmiddelen voor mijn zoon die al na een extra jaar kleuteren toch weer vastloopt in groep 3. Met deze hulpmiddelen gaan we direct aan de slag.

 

Ik wil graag alle pakketten voor mijn zoon, omdat hij op school niet veel oppikt en thuis meer kan leren. We moeten veel oefenen in de vakantie, zodat hij niet nog verder achter gaat lopen op school. Dank u wel, ik heb zin om te helpen. Duimen maar.....dat het ons gaat lukken.

Mijn groep werkt met veel plezier met het materiaal. Hartstikke fijn !!!!!!!

Ik ben erg onder de indruk van al je materialen. Omdat ik voor het eerst groep 3 heb, ben ik overal op zoek naar extra materialen. Ik heb 20 jaar in de bovenbouw gewerkt en het is een hele omschakeling.